Ponudba

Ponujam glasbeno popestritev, ki bo obogatila in polepšala vaš dogodek. več

 

Poučevanje igranja klavirske in diatonične harmonike, sintesajzerja, klaviature in klavirja. več

 

KONTAKT

Lahko me pokličete na telefonsko številko 031 756 226 ali pa mi pustite sporočilo spodaj.

Email:
Zadeva:
Sporočilo:

Glasba

Začetki ustvarjanja lastnih melodij in priredb segajo že v leto 2003. Prva ustvarjalna ideja je bila priredba ljudskih skladb za harmoniko, s katero sem se pomeril na številnih tekmovanjih in zanjo prejel deset prvih mest ter zlato plaketo na tekmovanju zlate harmonike Ljubečne.

Priredbe temeljijo predvsem na virtuoznosti, saj sem skladbe pisal za učence, s katerimi so se ti predstavljali na tekmovanjih. V ta namen sem priredil preko 10 različnih skladb.

Leta 2011 je nastala moja prva melodija in aranžma, valček z naslovom Prijateljstvo, ki sem ga napisal za sedaj že zelo popularnega pop pevca Ninota. Leto za tem sem po naročilu ansambla Jeglič, napisal še polko z naslovom Presneto ti dekle, ki je že ogrela srca številnih poslušalcev in ljubiteljev narodno zabavne glasbe.

 

Vsaka melodija ali priredba, ki nastane, mi da ponovno in še dodatno motivacijo za ustvarjanje. Še posebno, če je poslušalcem izdelek všeč!

 
Izvajam

Poleg avtorske glasbe izvajam pester glasbeni repertoar s klavirsko koncertno ali diatonično harmoniko, primeren za svečane, poslovne in osebne dogodke ter koncerte.

 

Širši javnosti sem se predstavil s številnimi samostojnimi koncerti in nastopi na prireditvah, nekaj sem jih izpostavil spodaj.

Dogodki
  • otvoritev ambulante v Zdravstvenem domu Novo mesto,
  • srečanje županov Dolenjske ter Posavja,
  • proslava ob 50. obletnici delovanja Kompasa Novo mesto,
  • srečanje Farmacevtskega društva Dolenjske,
  • promocija Kmetijsko gozdarske zbornice Novo mesto.
Ponujam

Za organizatorje strokovnih sestankov, obiskov gostov, srečanj, kongresov, kulturnih programov, slavnostnih proslav, svečanih dogodkov ponujam glasbeno popestritev, ki bo dodatno obogatila in polepšala Vaš dogodek. Program se lahko prilagodi ali pripravi po željah naročnika.

Kontaktiraj

 
Video galerija