Ponudba

Ponujam glasbeno popestritev, ki bo obogatila in polepšala vaš dogodek. več

 

Poučevanje igranja klavirske in diatonične harmonike, sintesajzerja, klaviature in klavirja. več

 

KONTAKT

Lahko me pokličete na telefonsko številko 031 756 226 ali pa mi pustite sporočilo spodaj.

Email:
Zadeva:
Sporočilo:

Predstavitev

Sem Sandi Ravbar, rojen 29.10.1990 v Novem mestu. Z glasbo sem se začel ukvarjati že kot otrok. Svojo prvo harmoniko sem dobil pri štirih letih, ter se kmalu začel učiti harmoniko pri g. Antonu Špringerju in g. Toniju Sotošku.

Sandi s koncertno klavirsko harmoniko.

Sprva sem začel igrati diatonično harmoniko, pri svojih šestih letih pa sem se vpisal v nižjo glasbeno šolo Marjana Kozine v Novem mestu, kjer sem obiskoval pouk klavirske harmonike pri ga. Ivanki Benkovič. Trud in znanje sem že v času osnovnega šolanja kazal na številnih nastopih in tekmovanjih, kjer sem posegal po najvišjih mestih.

 

Nekaj let sem igral tudi pri Folklorni skupini Kres in na orglah spremljal cerkveni zbor. Po končani nižji glasbeni sem spoznal, da bo glasba moja življenjska sopotnica. Odločil sem se, da nadaljujem glasbeno šolanje na srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani, kjer sem se poleg vrhunskega igranja harmonike naučil tudi igranja na klavir, kar mi danes zelo koristi.

 

Leta 2009 sem z maturo pri prof. Ernö Sebastianu uspešno zaključil srednješolsko izobraževanje.

 
Sandi s koncertno klavirsko harmoniko.
 

Junija 2013 sem zaključil prvo stopnjo bolonjskega študija ter tako diplomiral s klavirske harmonike. Študij sem nadaljeval še na drugi stopnji, kjer sem leta 2015 zaključil magistrski študij za profesorja harmonike. V času magistrskega študija sem se veliko posvečal učenju otrok med njimi tudi otrok s posebnimi potrebami, o čemer sem napisal tudi magistrsko nalogo.


V času svojega študija sem se dodatno izobraževal na številnih mojstrskih tečajih in seminarjih, pri svetovno uveljavljenih profesorjih ter koncertnih mojstrih klavirske harmonike. Poleg študija sem redno koncertiral.

 
Poučevanje

Prav tako sem zelo dejaven tudi na področju pedagogike in kompozicije. Posvečam se poučevanju klavirske harmonike, diatonične harmonike, klaviatur/sintesajzerja in klavirja.

Preberi več

Glasba

Napisal sem nekaj avtorskih skladb za različne skupine in njihove sestave, poleg tega pa tudi veliko priredb slovenskih ljudskih pesmi, s katerimi so moji učenci na tekmovanjih posegali po najvišjih mestih.

Preberi več

Učbenik

Septembra 2012 sem napisal tudi svoj učbenik za poučevanje sintesajzerja, ki učencem nudi teoretično in praktično glasbeno znanje na zanimiv način.

Če želite svoj izvod mi lahko pustite sporočilo.

Uspehi

V času šolanja sem se udeležil številnih tekmovanj, kjer sem v težki konkurenci zasedel preko 50 prvih, drugi in tretjih mest. Med temi sem najbolj ponosen na dosežke kot so:

  • 4 zlate in 2 srebrni plaketi na tekmovanju Zlata harmonika Ljubečne,
  • zlato priznanje na regijskem tekmovanju in nato bronasto priznanje na državnem tekmovanju za klavirsko harmoniko,
  • 3-kratni zaporedni zmagovalec v Sobračah,
  • absolutni zmagovalec za pokal Škocjana,
  • absolutni zmagovalec za pokal Semiča,
  • absolutni zmagovalec za pokal Dol. Toplic,
  • absolutni zmagovalec za nagrado Rateža.

Poglejte tudi uspehe učencev.